dimarts, de novembre 29, 2005

Somni #3: Festa nocturna

Després de molts mesos sense tenir-los o recordar-los aquesta setmana he tornat a somiar. N'he tengut, que jo recordi, dos, però d'un no puc recordar de què anava, de l'altre me'n record clarament perquè li vaig explicar a na M al matí. L'explicaré.

Na M havia quedat a dormir a casa i estàvem ben dormits al llit. El somni continua igual que la realitat na M i jo dormint com a lirons. Aleshores començ a sentir veus de gent. Al principi em costa despertar-me, estic ben fregit, però clar amb les veus xerrant estic intranquil i acab obrint els ulls. L''habitació està plena de gent dreta xerrant animadament en "corrillos", hi ha una mica de llum i puc percebre que duen copes a la mà. Me gir estorat i deman explicacions a na M i em comenta que ha montat una festa i ha convidat gent. Jo li dic que és la matinada, que no són hores de muntar festes i que només vull dormir. Na M s'aixeca i fa vida social però jo em resistesc i intent dormir... i quasi ho aconseguesc però aleshores entren els pares de na M i en contra de la meva voluntad em veig obligat a iniciar una conversació amb cordialitat ("Què tal estau? Què bé que hagueu vengut...").

I aquí s'acaba el que record del meu somni, sé que mantenir-me despert era una lluita titànica contra una son molt forta, però no me'n record de res més.

Algun dia hauria de llegir això un especialista je je.

dissabte, de novembre 12, 2005

Assajant a casa


redlands
Originally uploaded by joanet.
Això ho val tot. Em sap greu recorrer al tòpic de què una imatge val més que mil paraules, però és que ahir, després d'una setmana una mica estressant en què he anat a dalt i a baix preocupat per la promoció del concert, desatenent els meus, especialment la meva comprensiva al·lota, i tal i tal, bé, doncs ahir a la fi arribaren els Redlands... i són uns al·lots extraordinaris!

Tenia una mica de por, ho he de reconéixer, però són supersimpàtics, amables, agraïts per haver-los duit a tocar a l'illa. Tot això em va tranquilitzar ja, però quan se varen acomodar al saló de ca meva, treuen les acústiques i se posen a assajar expontàniament, va ser una canya! Els Redlands són per damunt de tot un grup de grans cançons i na Hannah i n'Alex canten fantàstic. Per assajar varen tocar 5 temes (amb mi com a únic expectador... i cantant els corus): "Cold And Blue" i "Doin' It For The Country" del seu disc, "Full Moon" i una altra que no record el títol que no tenen enregistrades, i "California Stars" de Wilco. Gran moment!

A veure que tal avui. El temps està fatal i crec que pot afectar l'afluència de gent, però tant de bo s'acosti gent a sa Factoria perquè sortiran molt contents d'haver vengut. Jo, com els Redlands, ho seguiré fent pel country!