dimarts, de novembre 29, 2005

Somni #3: Festa nocturna

Després de molts mesos sense tenir-los o recordar-los aquesta setmana he tornat a somiar. N'he tengut, que jo recordi, dos, però d'un no puc recordar de què anava, de l'altre me'n record clarament perquè li vaig explicar a na M al matí. L'explicaré.

Na M havia quedat a dormir a casa i estàvem ben dormits al llit. El somni continua igual que la realitat na M i jo dormint com a lirons. Aleshores començ a sentir veus de gent. Al principi em costa despertar-me, estic ben fregit, però clar amb les veus xerrant estic intranquil i acab obrint els ulls. L''habitació està plena de gent dreta xerrant animadament en "corrillos", hi ha una mica de llum i puc percebre que duen copes a la mà. Me gir estorat i deman explicacions a na M i em comenta que ha montat una festa i ha convidat gent. Jo li dic que és la matinada, que no són hores de muntar festes i que només vull dormir. Na M s'aixeca i fa vida social però jo em resistesc i intent dormir... i quasi ho aconseguesc però aleshores entren els pares de na M i en contra de la meva voluntad em veig obligat a iniciar una conversació amb cordialitat ("Què tal estau? Què bé que hagueu vengut...").

I aquí s'acaba el que record del meu somni, sé que mantenir-me despert era una lluita titànica contra una son molt forta, però no me'n record de res més.

Algun dia hauria de llegir això un especialista je je.